Verkopen

De juiste verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de meest gunstige voorwaarden c.q. condities. Dam en Hooft Makelaars is door een groot netwerk en ruime ervaring in de verkoop van woningen de ideale partij voor jou om dit zorgeloos te laten verzorgen. Iedere woning is uniek, kent zijn eigen specifieke kenmerken en doelgroep. Wij kunnen dit beoordelen en hier een passend verkoopplan voor maken.

Vanwege het belang van online media is het enorm belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige presentatie te kunnen laten zien aan de potentiele kopers van jouw woning. Wij werken met een professionele fotograaf, eigen verkoopstyliste en laten voor de volledigheid van elke woning een video en 360 graden foto maken. Dit alles met als doel de woning zo mooi en goed mogelijk te laten overkomen.

Dam en Hooft Makelaars is een full service makelaarskantoor en ontzorgt jou van A tot Z.

Ons beknopte stappenplan naar een succesvolle verkoop:

  • Een vrijblijvende kennismaking waarbij we samen met jou de ideale verkoopstrategie en een marktconforme, realistische vraagprijs adviseren.
  • Het verzorgen van een optimale presentatie via een professionele fotoshoot, animatie-video, 3d plattegronden en styling van je woning en het gereedmaken van de aanmelding van jouw woning.
  • Verzorgen van de bezichtigingen. Na de bezichtigingen ontvang je van ons uiteraard een terugkoppeling. Hier opvolgend een zeer actieve opvolging!
  • Het voeren van onderhandelingen met kandidaat koper(s).
  • Opmaken van de koopakte en verzorgen van verdere correspondentie met eventueel aankoopmakelaar(s) en Notaris(sen).
  • Begeleiding van de eindinspectie en overdracht bij de notaris.
Neem contact op

of

Bel direct