Aankopen

Wees andere kandidaat-kopers te slim af en kies voor Dam en Hooft Makelaars!

Het kopen van een woning is 1 van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Juist in die fase houden wij het hoofd koel en zijn we er voor jou. Wij begrijpen dit als geen ander en binnen een informele sfeer heb je altijd rechtstreeks contact met ons, Laurens of Oscar. Wij zijn jouw persoonlijk adviseur, we doen zeer scherp zaken en behartigen alleen jouw belangen!

Ons beknopte stappenplan voor de zoektocht naar jouw droomwoning: 

  • Een vrijblijvend intakegesprek waarbij we samen met jou de woonwensen grondig in kaart brengen en dit verwerken in een persoonlijk begeleidingsplan.
  • Zodra we de woonwensen in kaart gebracht hebben gaan we samen op zoek naar een mooie match!
  • Als een geschikte woning gevonden is gaan we mee met de bezichtiging(en) en bekijken wij met een kritische blik de (bouwkundige) staat van de woning, eventuele afwijkende erfgrenzen, toekomstige ontwikkelingen in de directe omgeving en uiteraard naar een reële waarde op basis van o.a. recente buurttransacties, staat van onderhoud en de ligging van de woning.
  • Bij concrete interesse verzorgen wij een bieding namens jou waarbij we tevens kunnen adviseren een bouwkundige keuring te doen om jou nog meer zekerheid en helderheid te verschaffen.
  • Na aankoop van je nieuwe woning wordt er een koopakte opgemaakt. Deze controleren wij grondig en tekenen we samen met jou. Ook de verdere verwerking richting Notaris, eindinspectie en overdracht doen we samen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Neem contact op

of

Bel direct